Cana Magnetica

Cana Magnetica
Mareste imaginea

Cana Magnetica

Producator: CICITANG
Categoria:
Status: Epuizat
Apreciere: 4.0/7 (7 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Cana Magnetica

Cana Magnetica

Indicatii:
Folosirea indelungata a canilor magnetizate previne si trateaza calcarul urinar si biliar, renal si alte tipuri de calcare si tromboze, arteroscleroza, hipertensiunea, obezitatea, adipoze orale, boli ale sistemului digestiv, constipatii, paraziti intestinali, boli ale aparatului urinar, uretrite, anuresis si are efect in cazurile de diabet. In cazuri de pneumo-silicoza are efecte sigure.
Dizolva calcarul dentar si reduce inflamarea gingiilor. Stimuleaza circulatia sanguina si mareste potenta sexuala.

Mod de foloosire:
Se toarna apa obisnuita sau orice alt lichid in cana magnetizata si se asteapta timp de 30 minute, dupa care se poate folosi.
Cana magnetizata  este proiectata pe baza principiului liniei magnetice care taie perpendiculara, ceea ce face apa sa se magnetizeze in campul sau.
In cazul in care apar stari de diaree, acestea se datoreaza faptului ca funtiile stomacului si ale intestinului sunt slabit. Se recomanda a se folosi in continuare inca 3-5 zile, dupa care totul revine la normal- cauza constituind-o apa magnetizata care stimuleaza cutero-cinezia gastrica. De aceea multi oameni dupa o saptamana de folosinta simt o crestere a poftei de mancare.


Alte produse naturiste de la CICITANG

CICITANG

Contact rapid

Call Center

 +40724 03 49 67

Date companie

Administrat de: Global Company XXI SRL | PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C. Tel. 021 9551 | Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 11436Social Media

  

Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului


Marca de Incredere din online-ul romanesc acordat de GPEC pentru MamaNatura.ro Magazin atestat GPEC
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro