Spermotrend (90 capsule)

Spermotrend (90 capsule)
Mareste imaginea

Spermotrend (90 capsule)

Producator: CATALYSIS
Status: Disponibil (in limita stocului)
Apreciere: 3.9/7 (37 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 5 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Spermotrend (90 capsule)

SPERMOTREND :

Este un supliment ortomolecular bogat in substante antioxidante, fiind destinat echilibrarii dietei barbatilor care, prin aport alimentar obisnuit, nu-si pot obtine micronutrientii necesari unei functionari optime a organismului si in special a aparatului reproducator.

Compozitie medie pentru o capsula de 450MG: extract de Pygeum Africanum – 100mg; sulfat de zinc – 20mg; vitamina B6 - 1mg; acid folic - 100µg; vitamina C – 30mg; vitamina B12 – 0,5 µg; fructoza – 104mg; selenit de sodiu – 20 µg; arginina – 50mg; carnitina – 40mg; vitamina E – 5mg; celuloza microcristalina (excipient) - 100mg;

Informatii nutritionale pentru 100 G PRODUS: continut energetic 365 kcal; proteine 6,4g; carbohidrati 77g; grasimi 3,5g.

 in cazul barbatilor cu probleme de fertilitate a caror posibila cauza este si alterarea spermogramei, se foloseste catre o capsula la 12 ore, pe perioade care sa acopere intregul ciclu seminal (aproximativ 3 luni). Administrarea se poate prelungi fara nicio restrictie pe perioade mult mai indelungate.

In cazul barbatilor in varsta, aflati in evidenta cu hipertrofie benigna de prostata (adenom de prostata), dieta poate fi suplimentata pe perioade oricat de lungi cu o capsula la 12 – 24 ore, in functie de sfatul medicului.

A nu se depasi 2 capsule/zi! ATENTIE! Acest preparat nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si nu poate fi considerate drept o unica sursa de hrana!

Efecte secundare: la dozele recomandate, nu s-au evidentiat.

Contraindicatii: hipersensibilitate la unul dintre ingrediente.

Valabilitate: 3 ani de la data inscrisa pe ambalaj.

Prospect revazut la 15.09.2007, in concordanta cu Ordinul Ministrului Sanatatii nr. 1214 din 23.12.2003 A se pastra bine
inchis, la loc uscat si racoros, ferit de copii mici!

Suplimentele alimentare se pot elibera fara prescriptie medicala.

Daca apar menifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.


Alte produse naturiste de la CATALYSIS

Laboratorios Catalysis s,l. - Madrid - laboratoare spaniole de varf, lider in domeniul cercetarii si productiei de preparate igienice si dietetice de uz profesional pentru nutritia si medicina ortomoleculara.
CATALYSIS

Contact rapid

Call Center

 +40724 03 49 67

Date companie

Administrat de: Global Company XXI SRL | PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C. Tel. 021 9551 | Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 11436Social Media

  

Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului


Marca de Incredere din online-ul romanesc acordat de GPEC pentru MamaNatura.ro Magazin atestat GPEC
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro