Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml

Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml
Mareste imaginea

Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml

Producator: MAYAM
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 36,00 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 0.0/7 (0 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml

Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml

Este un ulei exotic antiage, fermizant, regenerant, recomandat pentru ingrijirea tenului imbatranit, a pielii lipsite de elasticitate, uscate sau deshidratate, pentru revitalizarea tenului matur.

Smochinul de Barbaria este un cactus nativ in Mexic. Creste abundent necultivat si in zona bazinului mediteranean si ajunge pana la inaltimea de 5 metri.
Produce primavara flori galbene impresionante, in urma carora se formeaza fructele carnoase comestibile de un portocaliu-rosiatic intens. Fructele contin o serie de elemente nutritive, fitosteroli si compusi liposolubili care trec prin macerare in uleiul de baza.
A nu se confunda maceratul din fructe cu uleiul din semnitele fructului care este un ulei vegetal rar si pretios.

Metoda de obtinere: prin macerarea fructelor proaspete de smochin in ulei de floarea soarelui
Zona geaografica de provenienta: Maroc (pentru fruct) si Franta (pentru uleiul de baza)
Componenti principali: acizi grasi esentiali polinesaturati: acid linoleic, acizi grasi mononesaturati: acid oleic (omega-9), acizi grasi saturati: acid palmitic si stearic, trigliceride, fosfolipide, carotenoide, tocoferoli, fitosteroli

PROPRIETATI:

    reparator al pielii
    restructurant cutanat
    fermizant, tonic, antirid
    elasticizant
    hranitorant, regener
    catifelant
    protector al filmului hidrolipidic


Recomandari

    ten ridat cu riduri fine sau chiar mai adanci
    piele uscata, deshidratata, matura
    ten imbatranit, lipsit de elasticitate
    piele devitalizata, crapata sau afectata in urma ranilor


Utilizari:

    aplicat pur ca atare, sau inclus ca si ingredient in diverse compozitii cosmetice la faza grasa, pentru ten, gat, decolteu
    ca ingredient impreuna cu diverse active pentru prepararea de creme si lotiuni de ten, gat si decolteu, pentru zi sau noapte
    ca ingredient in compozitii destinate elasticizarii si refermizarii pielii
    ca ingredient pentru prepararea cremelor hranitoare
    ca ingredient in tratamente antirid, inclusiv pentru conturul ochilor
    ca ingredient in unguente pentru pielea crapata, deteriorata
    ca ingredient in compozitii pentru ingrijirea bustului

Alte produse naturiste de la MAYAM

Ulei din seminte de struguri 100ml
Ulei din seminte de struguri - 100ml Un ulei usor, penetrant, nu lasa urme grase, asigura o piele fina si satinata. Protejeaza pielea, mentine hidratarea si împiedica formarea ridurilor. Confera stralucire firelor de par. Ideal ca ingredient pentru masaje. Fiind un ulei cu o consistenta fina, usoara, se absoarbe rapid în piele si nu lasa urme grase, putând fi un ideal purtator de elemente active ale diverselor ingrediente cosmetice.   INGREDIENTE: ulei din se
Producator 

MAYAM

Disponibil   17,00 RON
24/01/2012
Ulei din germeni de grau presat la rece - 50ml
Ulei din germeni de grau presat la rece - 50ml Se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Uleiul hraneste si ajuta la intinerirea pielii uscate, mature, atenueaza cicatricile si vergeturile si recomandat pentru masajul sanilor. Uleiul extras din germenii de grau se remarca datorita proprietatilor de tonifiere si regenerare. Foarte bogat in vitamina E si un puternic antioxidant, are o actiune recunoscuta de antiimbatranire si protejeaza pielea de radicalii liberi. Are
Producator 

MAYAM

Disponibil   21,00 RON
24/01/2012
Ulei de neem BIO presat la rece - 50ml
Ulei de neem BIO presat la rece - 50ml Exceptional de bogat, economic, cu aplicatii universale pe piele, ten, scalp, maini: acnee, eczeme, psoriazis, matreata, arsuri, rani, negi, herpes, eruptii cutanate, caderea parului. Uleiul prezinta in mod natural usoare sedimente iar la temperatura de sub 25°C este vascos si tulbure. Uleiul de Neem este folosit in scop medicinal si cosmetic de sute de ani, fiind cu adevarat un produs care a rezistat la testul timpului. Uleiul de Neem este exc
Producator 

MAYAM

Disponibil   21,00 RON
24/01/2012
Vezi toate produsele naturiste de la MAYAM


Save Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml to del.icio.us del.icio.us   Digg Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml Digg   Add Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml to Yahoo myWeb Yahoo myWeb   Add Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml to furl Furl   Add Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml  to Squidoo Squidoo   Add Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml  to StumbleUpon Toolbar StumbleUpon   Google Bookmark Ulei de Smochin de Barbaria, fig indian - 50 ml Google Bookmark