Periuta de dinti cu Carbune pentru fumatori


Periuta de dinti cu Carbune pentru fumatori
Mareste imaginea

Periuta de dinti cu Carbune pentru fumatori

Producator: VITAKING
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 18,00 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 4.4/7 (17 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere -

Periuta de dinti cu Carbune pentru fumatori

Periuta de dinti cu Carbune pentru fumatori


Aceasta periuta de dinti este ideala pentru fumatori, sau cei care sufera de respiratie urat mirositoare si dintii ingalbeniti. In unele tari de ex. India, carbunele era folosit ca remediu natural pentru albirea dintilor fara nici un pericol pentru sanatate. Indeparteaza petele dentare si improspateaza respiratia.
Sistem extra anti bacterial cu peri din carbune si capat compact, curata zone greu accesibile, si ramane curat ajutand la protectia gingiilor si dintilor.

 

Constructie dubla a perilor


Periuta de dinti Mouth Watchers elimina 99,9% din bacteriile aflate pe periuta de dinti in doar 6 ore, prin tehnologia nano cu carbun. Acest lucru imbunatateste sanatatea orala si sistemica prin oprirea reintroducerii bacteriilor daunatoare in gura si corp. Folosirea perilor de tip ata dentara ofera o performanta de curatare superioara nemaivazuta pana acum, prin utilizarea perilor unici de constructie dubla. Aceasta tehnologie patentata cu o dubla nivelare a perilor, ofera un sistem cu grosimea de 1 micrometru la varfuri (un fir de par uman este de 100 micrometri in diametru), astfel permitand accesul de a curata urmele alimentare si placile dentare chiar si in regiuni mai dificile, zone in care periute de dinti traditionale nu ar putea sa ajunga (de exemplu, regiunea fosa in care apar 90% din carii sau zona critica a liniei gingivale). Folosirea perilor este, de asemenea, excelenta pentru curatarea dintilor cu aparate dentare, coroane si stifturi.

 

Caracteristici cheie:


Peri scurti - curatarea suprafetei dintelui
Peri lungi - accesul intre dinti si in linia gingiei
Maner comod de prindere
Capete de perie de dimensiuni pentru copii si adulti
Disponibila doar in format cu peri moi pentru a incuraja o tehnica buna de periaj


Alte produse de VITAKING

-7%
Vitamina D3 2000UI masticabila cu capsuni (210cps)
Vitamina D 2000UI masticabila cu capsuni - (210cps)  Vitamina D3 2000 UI masticabila, cu gust delicios de capsuni, va fi apreciata si de copilul dumneavoastra. Aceasta este utila copiilor, datorita rolului sau de a sustine dezvoltarea armonioasa a oaselor. Vitamina D3 contribuie la mai buna absorbtie si utilizare a calciului in organism, efect important pentru dezvoltarea normala a dintilor si oaselor copiilor, mai ales in perioada de crestere. De asemenea, Vitamina D3 are un rol im
Producator 

VITAKING

disponibil    75,00 70,00 RON
12/06/2014
Vezi toate produsele naturiste de la VITAKING