Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)


Ginkgo Biloba 60mg  (90 capsule)
Mareste imaginea

Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)

Producator: VITAKING
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 43,00 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 4.3/7 (3 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere -

Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)

Este un antioxidant puternic, Imbunatateste activitatea creierului.

In China antica Ginko mai era numit si "arborele memoriei", folosit in medicina traditionala deoarece compusii din frunzele sale imbunatateau activitatea creierului. Ginkgo Biloba uimeste mai intai prin forma speciala a frunzelor bilobate (formate din doi lobi) cu forma triunghiulara. Insa, pe langa aspectul ornamental recunoscut, frunzele de ginkgo au si foarte multe intrebuintari medicale.

Pot fi folosite in tratamentul problemelor respiratorii (astm, bronsita), pierderii auzului si memoriei, tuberculozei, gonoreei, durerilor de stomac, afectiunilor pielii, leucoreei, anginei pectorale, dizenteriei, tensiunii arteriale crescute, vertigo si a anxietatii.
Antioxidant puternic, ginkgo, intareste peretii capilarelor si ajuta la protejarea celulelor creierelui (neuronii) impotriva leziunilor. Imbunatateste circulatia sanguina cerebrala.

Astfel, prin oxigenarea creierului, memoria si capacitatea cognitiva se imbunatatesc la randul lor. Poate fi folosit ca masura preventiva si potential tratament pentru Alzheimer si dementa. Pe langa beneficiile aduse creierului, extractele de ginkgo pot ajuta la reducerea frecventei si intensitatii depresiilor.

S-a demonstrat ca unii pacienti care prezentau simptome ale acestorboli, au raspuns pozitiv la tratamentul cu ginkgo biloba, capacitatilecognitive fiind vizibil imbunatatite.
Continut/capsula:

    * 60 mg Ginco Biloba


Alte produse de VITAKING

-7%
Vitamina D3 2000UI masticabila cu capsuni (210cps)
Vitamina D 2000UI masticabila cu capsuni - (210cps)  Vitamina D3 2000 UI masticabila, cu gust delicios de capsuni, va fi apreciata si de copilul dumneavoastra. Aceasta este utila copiilor, datorita rolului sau de a sustine dezvoltarea armonioasa a oaselor. Vitamina D3 contribuie la mai buna absorbtie si utilizare a calciului in organism, efect important pentru dezvoltarea normala a dintilor si oaselor copiilor, mai ales in perioada de crestere. De asemenea, Vitamina D3 are un rol im
Producator 

VITAKING

disponibil    75,00 70,00 RON
12/06/2014
Vezi toate produsele naturiste de la VITAKING