Extract de merisor (90 capsule gelatinoase)


Extract de merisor  (90 capsule gelatinoase)
Mareste imaginea

Extract de merisor (90 capsule gelatinoase)

Producator: VITAKING
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 57,00 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 4.1/7 (23 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere -

Extract de merisor (90 capsule gelatinoase)

Este o sursa excelenta de substante minerale si substante nutritive (Ca, Mg, K) respectiv de vitamine C, B, A, pe de alta parte ajuta la prevenirea si combaterea multor boli.

Merisorul american (merisor, denumirea latina Vaccinium macrocarpon ) este unul dintre cele trei fructe indigene din America de Nord (pe langa afine negre si struguri). Indienii aborigeni consumau mai ales merisorul, pe care il zdrobeau pentru a obtine o pasta, dar il foloseau la fel de bine si ca vopsea sau medicament. Deja colonistii timpurii au descoperit ca daca fierb fructul de merisor in sirop de artar, atunci acest fruct amarui se transforma intr-un sos dulceag, care este un ingredient excelent pentru carnea prajita.

In timpul razboiului de independenta, fructul de merisor si-a dobandit o alta semnificatie. Ceea ce pentru trupele britanice insemna lamaiul, pentru marina militara a devenit fructul de merisor. Rezervele de merisor inmagazinate la bordul navelor au protejat pasagerii calatoriilor lungi de deficienta de vitamina C, prevenind astfel si aparitia scorbutului.

Merisorul este o sursa excelenta de substante nutritive si minerale (Ca, Mg, K) respectiv de vitamine C, B, A pe de o parte, iar pe de alta parte este deosebit de eficient in prevenirea si combaterea multor boli. Datorita continutului sau de flavonoid, diminueaza pericolul infarctului. Se poate utiliza si pentru prevenirea infectiilor cailor urinare, deoarece impiedica stabilirea asa numitului bacteriu Escherichia coli. Mai mult, ofera o protectie imbatabila si impotriva bacteriilor care cauzeaza inflamarea gingiilor.
Datorita continutului sau de antioxidant diminueaza pericolul aparitiei tumorilor canceroase, prin faptul ca impiedica formarea radicalilor liberi, astfel marind si imunitatea organismului. Contine foarte multi fenoli antioxidanti. Facand o comparatie cu celelalte fructe cu continut inalt de fenol, merisorul contine de doua ori mai mult fenol decat afina neagra, si cu 15-20 % mai mult decat perele si strugurii.

Acest produs contine 140 mg de concentrat intr-o capsula, ceea ce corespunde unui continut de substanta nutritiva din 1680 mg fructe de merisor proaspete.
Compozitie exacta:

    * Concentrat de merisor (12:1) 140mg
    * Vitamina C (acid ascorbic) 100mg
    * Vitamina E (d-Alfa tocoferol) 3UI

Consumul zilnic de 1-2 capsule va completa regimul nostru alimentar cu antioxidanti naturali si va intari excelent organismul slabit.


Alte produse de VITAKING

-7%
Vitamina D3 2000UI masticabila cu capsuni (210cps)
Vitamina D 2000UI masticabila cu capsuni - (210cps)  Vitamina D3 2000 UI masticabila, cu gust delicios de capsuni, va fi apreciata si de copilul dumneavoastra. Aceasta este utila copiilor, datorita rolului sau de a sustine dezvoltarea armonioasa a oaselor. Vitamina D3 contribuie la mai buna absorbtie si utilizare a calciului in organism, efect important pentru dezvoltarea normala a dintilor si oaselor copiilor, mai ales in perioada de crestere. De asemenea, Vitamina D3 are un rol im
Producator 

VITAKING

disponibil    75,00 70,00 RON
12/06/2014
Vezi toate produsele naturiste de la VITAKING