Glucozamina Condroitina si MSM (120 tablete)


Glucozamina Condroitina si MSM  (120 tablete)
Mareste imaginea

Glucozamina Condroitina si MSM (120 tablete)

Producator: VITAKING
Status: Disponibil (in limita stocului)
Pret: 110,00 RON

Spune prietenilor din Google despre acest produs:
Apreciere: 4.8/7 (15 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere -

Glucozamina Condroitina si MSM (120 tablete)

Capsule eficiente pentru nutritia oaselor cu condroitin, glucozamin sulfat si Msm.

Substantele continute constituie elementele de structura fundamentala ale cartilajului osos. Este vorba despre condroitinsulfat, care este o substanta ce participa la formarea matricei cartilaginoase imbunatatind proprietatile mecanice si elastice ale cartilajului.

De asemenea, glucozamin sulfatul este o componenta structurala a cartilajului osos care are efecte antiinflamatorii, participand la refacerea cartilajului si de asemenea il protejeaza impotriva substantelor toxice ce actioneaza la acest nivel.

Cele 3 substante au roluri importante in protejarea si regenerarea suprafetei articulare, in special in afectiunile inflamatorii si degenerative.

Este un supliment nutritiv recomandat persoanelor cu risc crescut de imbolnavire a sistemului osos:
(femei la menopauza, dupa operatii ginecologice si persoane in varsta), sau care depun eforturi fizice intense (sportivi).

Gucozamin - condroitin este un produs important in prevenirea si tratarea imbolnavirilor osoase, in special osteoartroza.

Continut pentru 3 comprimate:
Glucozamin sulfat: 750 mg
Codroitin sulfat : 500 mg
Msm: 450 mg

Alte ingrediente: celuloza microcristalina, carbonat de calciu, acid stearic, stearat de magneziu, croscarmeloza, glazura alimentara.

Cantiate recomandata: 3 tablete /zi.

Prezentare: 120 comprimate


Alte produse de VITAKING

-7%
Vitamina D3 2000UI masticabila cu capsuni (210cps)
Vitamina D 2000UI masticabila cu capsuni - (210cps)  Vitamina D3 2000 UI masticabila, cu gust delicios de capsuni, va fi apreciata si de copilul dumneavoastra. Aceasta este utila copiilor, datorita rolului sau de a sustine dezvoltarea armonioasa a oaselor. Vitamina D3 contribuie la mai buna absorbtie si utilizare a calciului in organism, efect important pentru dezvoltarea normala a dintilor si oaselor copiilor, mai ales in perioada de crestere. De asemenea, Vitamina D3 are un rol im
Producator 

VITAKING

disponibil    75,00 70,00 RON
12/06/2014
Vezi toate produsele naturiste de la VITAKING