Capsule pentru slabit Zein

Capsule pentru slabit Zein

PRODUCATOR: ZEIN
Status: Epuizat
Apreciere: 3.3/7 (35 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 5 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Capsule pentru slabit Zein

    Corpul sportiv si armonios este visul tuturor. Aceasta nu numai pentru a castiga increderea in sine ci si pentru o sanatate desavarsita.
    Surplusul de greutate este nociv pentru sanatate, provocand afectiuni ale organismului prin aparitia diabetului, colesterolului, cresterea tensiunii arteriale, durerilor de oase, discopatiei si, nu in ultimul rand, prin modificarea aspectului fizic.
    Produsul Capsule Zein pentru slabit este 100 % natural, realizat din plante si este conceput special pentru a depasi problema greutatii corporale excesive atat la femei cat si la barbati.

    Acesta suprima pofta de mancare, inducand satietate, reusind astfel sa reduceti in greutate.

    Ajuta la reducerea rapida a greutatii , fara a fi necesar sa se diminueze mesele obisnuite.

    Stimuleaza ritmul metabolic reglandu-l la un nivel mai activ.

    Reduce si contracta abdomenul dezvoltat excesiv si lipsit de fermitate, eliminand grasimile.

    Se recomanda consumarea a cat mai multe lichide reducandu-se consumul de alcool.

    Dupa 6 luni de cura se recomanda o pauza de minim 3 luni.


    Pentru obtinerea celor mai bune efecte de detoxifiere si de reglare a metabolismului se recomanda folosirea Capsulele Zein pentru slabit impreuna cu Ceaiul Zein detoxifiant de plante.

Continut:
Poria (Poria cocos), Frunze de lotus (Nelumbo nucifera), Seminte de coix (Coix lachryma-jobi), Alge marine brune japoneze (Laminaria japonica), Seminte de ridiche (Raphanus sativus), Fructe de paducel (Crategus monogyna).

Doza zilnica recomandata:
Doza unica pe zi, 2 capsule inainte de micul dejun. Daca scaderea in greutate nu este satisfacatoare, dupa 4 saptamani de tratament se pot administra 3 capsule intr-o doza zilnica unica, inainte de micul dejun. Doza poate fi redusa la o capsula zilnic in situatia in care considera ca scaderea in greutate este prea rapida.

Necesar pentru 1 luna: 3 cutii

Atentionari:
A nu se depasi doza zilnica recomandata. Produsul nu inlocuieste un regim alimentar variat. A se folosi cu atentie de catre persoanele cu boli cardiace si in timpul sarcinii. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la temperaturi intre 18 si 22 C si ferit de umezeala.

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la ZEIN

ZEIN

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking