Mega B-Complex (100 tablete)

Mega B-Complex (100 tablete)

Mega B-Complex (100 tablete)
[FL0078]

Producator: CALIVITA
Status: Disponibil (in limita stocului)
Timp maxim procesare: 2 zile lucratoare
Apreciere: 7.0/7 (5 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 2 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Mega B-Complex (100 tablete)
[FL0078]

Vreti sa va eliberati de stres? Va cade parul, vi se rup unghiile, aveti pielea uscata? Nu va necajiti! Prin suplimentarea cu vitamine B, deseori aceste simptome pot fi ameliorate, ba mai mult, pot disparea. Aceste vitamine sunt indispensabile in special persoanelor care sunt zilnic expuse stresului. Sub efectul stresului, necesarul vitaminic al organismului creste si apare mai usor starea de carenta, care poate favoriza declansarea unor boli.Tiamina (vitamina B1): este indispensabila pentru functionarea normala a sistemului osteo-muscular si a sistemului nervos.
Riboflavina (vitamina B2): are rol in formarea hemoglobinei, sinteza albuminelor, catabolismul lipidelor si glucidelor.
Niacinamida (vitamina B3): indispensabila pentru functionarea normala a aparatului digestiv si a sistemului nervos, precum si pentru sinteza unor hormoni.
Acidul folic (vitamina B4): participa la formarea hemoglobinei, favorizeaza absorbtia fierului. Carenta de acid folic in perioada de inceput a sarcinii poate duce la anomalii fetale.
Acidul pantotenic (vitamina B5): favorizeaza formarea epidermei si influenteaza pozitiv cresterea parului. Este indispensabil pentru functionarea normala a glandelor suprarenale.
Piridoxina (vitamina B6): participa la metabolismul aminoacizilor, al acizilor esentiali si al fierului.
Biotina (vitamina B7): intra in componenta a numeroase enzime care au rol in metabolismul proteinelor, lipidelor si glucidelor.
Ciancobalamina (vitamina B12): stimuleaza cresterea si pofta de mancare. Este importanta pentru corectarea anemiei. Substante cu specific vitaminic.
Colina (vitamina B8): favorizeaza legarea acizilor grasi din organism, prevenind astfel steatoza hepatica, si impiedica depunerea colesterolului pe peretii vasculari.
Inozitolul (vitamina B9): favorizeaza cresterea parului, previne ateroscleroza si are rol in transmiterea impulsurilor nervoase.
Acidul para-aminobenzoic (vitamina B10): favorizeaza sinteza acidului folic si absorbtia acidului pantotenic.

Continut:
Tiamina - 100mg
Riboflavina - 100mg
Niacinamida - 100mg
Acid pantotenic - 100mg
Piridoxina - 100mg
Colina - 100mg
Inozitol - 100mg
PABA - 100mg
Acid folic - 125mcg
Cianocobalamina - 100mcg
Biotina - 100mcg

Mod de administrare: 1 tableta pe zi sau conform recomandarilor.
Cantitate: 100 tablete

NOTA: Produsele prezentate pe site se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de folosire.


Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la CALIVITA

Popularitatea unui stil de viata sanatos a crescut semnificativ in ultimii ani. CaliVita International joaca un rol foarte important in popularizarea noului stil de viata de calitate in lume. Acest stil de viata include o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice regulate si utilizarea suplimentelor alimentare, pentru asigurarea unei nutritii adecvate. Acum CaliVita International va ofera o oportunitate unica de afaceri: puteti transforma acest nou stil de viata sanatos intr-o viata mai bogata pentru dumneavoastra.
CALIVITA

Contact rapid

Call Center

 +40724 03 49 67

Date companie

Administrat de: Global Company XXI SRL | PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C. Tel. 021 9551 | Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 11436Social Media

  


Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului


Marca de Incredere din online-ul romanesc acordat de GPEC pentru MamaNatura.ro Magazin atestat GPEC
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro