Protect 4Life (90 tablete)

Protect 4Life (90 tablete)

Protect 4Life (90 tablete)
[FL0024]

Producator: CALIVITA
Status: Disponibil (in limita stocului)
Timp maxim procesare: 2 zile lucratoare
Apreciere: 7.0/7 (1 vot)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 2 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Protect 4Life (90 tablete)
[FL0024]

V-ar placea sa traiti la fel de mult ca cel mai batran arbore din lume? Nu va putem garanta acest lucru, dar cu siguranta ne putem proteja de efectele nocive ale mediului inconjurator si de boli la fel de bine ca arborele Ginkgo. Si cine altcineva ne-ar putea ajuta decat arborele insusi, mai exact extractul din frunzele sale, care are nenumarate efecte benefice asupra sanatatii. Vitaminele, oligoelementele, aminoacizii si alte extracte de plante cu proprietati antioxidante din compozitia produsului potenteaza efectul benefic al extractului din Ginkgo.

 Ginkgo Biloba este cel mai vechi arbore din istoria planetei. Exista de 200 de milioane de ani, de pe vremea dinozaurilor. De atunci s-a schimbat foarte putin, astfel incat putem sa-l consideram o fosila vie. Frunzele si semintele sale erau recomandate de medicina chineza antica, in primul rand in cazurile de astm bronsic si in cazul altor afectiuni pulmonare, precum si pentru imbunatatirea circulatiei periferice si cerebrale. Chiar si medicina moderna recunoaste multiplele efecte benefice ale Ginkgo asupra sanatatii, acesta fiind, in Europa zilelor noastre, unul din cele mai raspandite suplimente alimentare de origine naturala. Numai in Germania se prescriu anual mai mult de 5 milioane de retete cu Ginkgo. Ginkgo imbunatateste memoria, stimuleaza functiile cerebrale, are efect benefic in caz de depresie, stres si migrene.

Aparatorul vietii.


Mod de administrare
: 1-3 tablete zilnic sau conform recomandarilor

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la CALIVITA

Popularitatea unui stil de viata sanatos a crescut semnificativ in ultimii ani. CaliVita International joaca un rol foarte important in popularizarea noului stil de viata de calitate in lume. Acest stil de viata include o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice regulate si utilizarea suplimentelor alimentare, pentru asigurarea unei nutritii adecvate. Acum CaliVita International va ofera o oportunitate unica de afaceri: puteti transforma acest nou stil de viata sanatos intr-o viata mai bogata pentru dumneavoastra.
CALIVITA

Contact rapid

Call Center

 +40724 03 49 67

Date companie

Administrat de: Global Company XXI SRL | PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C. Tel. 021 9551 | Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 11436Social Media

  


Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului


Marca de Incredere din online-ul romanesc acordat de GPEC pentru MamaNatura.ro Magazin atestat GPEC
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro