Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)

Ginkgo Biloba 60mg  (90 capsule)

Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)

PRODUCATOR: VITAKING
Status: In stoc furnizor
Timp procesare: 4 zile lucratoare
Apreciere: 3.5/7 (4 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)

Este un antioxidant puternic, Imbunatateste activitatea creierului.

In China antica Ginko mai era numit si "arborele memoriei", folosit in medicina traditionala deoarece compusii din frunzele sale imbunatateau activitatea creierului. Ginkgo Biloba uimeste mai intai prin forma speciala a frunzelor bilobate (formate din doi lobi) cu forma triunghiulara. Insa, pe langa aspectul ornamental recunoscut, frunzele de ginkgo au si foarte multe intrebuintari medicale.

Pot fi folosite in tratamentul problemelor respiratorii (astm, bronsita), pierderii auzului si memoriei, tuberculozei, gonoreei, durerilor de stomac, afectiunilor pielii, leucoreei, anginei pectorale, dizenteriei, tensiunii arteriale crescute, vertigo si a anxietatii.
Antioxidant puternic, ginkgo, intareste peretii capilarelor si ajuta la protejarea celulelor creierelui (neuronii) impotriva leziunilor. Imbunatateste circulatia sanguina cerebrala.

Astfel, prin oxigenarea creierului, memoria si capacitatea cognitiva se imbunatatesc la randul lor. Poate fi folosit ca masura preventiva si potential tratament pentru Alzheimer si dementa. Pe langa beneficiile aduse creierului, extractele de ginkgo pot ajuta la reducerea frecventei si intensitatii depresiilor.

S-a demonstrat ca unii pacienti care prezentau simptome ale acestorboli, au raspuns pozitiv la tratamentul cu ginkgo biloba, capacitatilecognitive fiind vizibil imbunatatite.
Continut/capsula:

    * 60 mg Ginco Biloba

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la VITAKING

-13%
Vitemix - Sirop multivitamine din plante (200ml)
Vitemix - Sirop multivitamine din plante (200ml)  Sirop gustos din extracte de plante, cu vitaminele C, D3, E si complex de vitamine B. Complexul de vitamine B include o serie de sapte vitamine solubile in apa, esentiale pentru organism. Vitaminele B sunt recunoscute in principal pentru beneficiile pe care le ofera pentru sanatatea sistemului nervos, o caracteristica ce este comuna tuturor substantelor care fac parte din acest conglomerat vitaminic. Complexul de vitamine B este insa i
PRODUCATOR 

VITAKING

  55,00 48,00 Lei
Vezi toate produsele naturiste de la VITAKING

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking