Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)

Ginkgo Biloba 60mg  (90 capsule)

Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)

Producator: VITAKING
Status: Disponibil (in limita stocului)
Timp maxim procesare: 4 zile lucratoare
Apreciere: 3.5/7 (4 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Ginkgo Biloba 60mg (90 capsule)

Este un antioxidant puternic, Imbunatateste activitatea creierului.

In China antica Ginko mai era numit si "arborele memoriei", folosit in medicina traditionala deoarece compusii din frunzele sale imbunatateau activitatea creierului. Ginkgo Biloba uimeste mai intai prin forma speciala a frunzelor bilobate (formate din doi lobi) cu forma triunghiulara. Insa, pe langa aspectul ornamental recunoscut, frunzele de ginkgo au si foarte multe intrebuintari medicale.

Pot fi folosite in tratamentul problemelor respiratorii (astm, bronsita), pierderii auzului si memoriei, tuberculozei, gonoreei, durerilor de stomac, afectiunilor pielii, leucoreei, anginei pectorale, dizenteriei, tensiunii arteriale crescute, vertigo si a anxietatii.
Antioxidant puternic, ginkgo, intareste peretii capilarelor si ajuta la protejarea celulelor creierelui (neuronii) impotriva leziunilor. Imbunatateste circulatia sanguina cerebrala.

Astfel, prin oxigenarea creierului, memoria si capacitatea cognitiva se imbunatatesc la randul lor. Poate fi folosit ca masura preventiva si potential tratament pentru Alzheimer si dementa. Pe langa beneficiile aduse creierului, extractele de ginkgo pot ajuta la reducerea frecventei si intensitatii depresiilor.

S-a demonstrat ca unii pacienti care prezentau simptome ale acestorboli, au raspuns pozitiv la tratamentul cu ginkgo biloba, capacitatilecognitive fiind vizibil imbunatatite.
Continut/capsula:

    * 60 mg Ginco Biloba

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la VITAKING

-2%
Vitamina C Cristalizata (400gr)
Este un antioxidant puternic, unul dintre cele mai populare vitamine. Flaconul contine 400 grame de acid ascorbic. Vitamina C (acidul ascorbic) este una dintre cele mai folosite in intreaga lume iar popularitatea ei se datoreaza multiplelor sale implicatii in mentinerea sanatatii si capacitatii ei de a revigora organismul. Ea reprezinta un antioxidant de exceptie ce se implica hotarât in lupta cu radicalii liberi si contribuie activ la frânarea proceselor degenerative din organism
Producator 

VITAKING

  64,00 63,00 Lei
Vezi toate produsele naturiste de la VITAKING

Contact rapid

Call Center

 +40724 03 49 67

Date companie

Administrat de: Global Company XXI SRL | PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C. Tel. 021 9551 | Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal nr. 11436Social Media

  


Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking
Informatii utile
Credem in corectitudine si promovarea calitatii serviciilor in e-commerce si recomandam oricarei persoane inselate de falsi jucatori din acest domeniu sa se adreseze Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului.
Contact Protectia Consumatorului


Marca de Incredere din online-ul romanesc acordat de GPEC pentru MamaNatura.ro Magazin atestat GPEC
Folosim servicii
Sigla PlatiOnline.ro