Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Ulei din Seminte de Canepa Presat la Rece Eco (250ml)

Ulei din Seminte de Canepa Presat la Rece Eco (250ml)

Ulei din Seminte de Canepa Presat la Rece Eco (250ml)

Status: Epuizat
Apreciere: 4.1/7 (26 voturi)

Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 2 zile lucratoare.

Descriere - Ulei din Seminte de Canepa Presat la Rece Eco (250ml)

Omega 6 si 3 sunt doi acizi grasi esentiali – Acidul Linoleic din familia Omega 6 si Acidul Alfa-Linolenic din familia Omega 3.
Asemenea vitaminelor, acizii grasi esentiali nu pot fi sintetizati de corpul uman si de aceea trebuie sa-i obtinem din mancare.
Dieta occidentala contine un nivel ridicat de Omega 6, in vreme ce foarte putini dintre noi consuma cantitatea recomandata de Omega 3.
Pentru ca majoritatea uleiurilor nu contin raportul optim intre Omega 6 si Omega 3, tindem sa acumulam intermediari metabolici care blocheaza asimilarea acizilor grasi.

Uleiul de seminte de canepa este singurul care indeplineste aceasta conditie, continand acizii grasi Omega 6 si Omega 3 in raportul magic de 3:1, proportia optima pentru nevoile organismului uman.
in plus, semintele de canepa sunt singurele seminte comestibile care au in componenta lor cantitati substantiale de Acid Gama-Linolenic.
De aceea, uleiul de canepa este o alternativa indicata pentru celelalte surse de AGL (cum ar fi uleiul de limba mielului sau cel de primula) in tratarea unor afectiuni ca neurodermatita, eczemele sau acneea.
Uleiul de canepa este 100% natural si poate reduce eficient nivelul de colesterol.

RAPORTUL PERFECT INTRE OMEGA 6 si 3

Nici un alt ulei nu contine acizii Omega 6 si Omega 3 in raportul de 3:1. Acest raport este vital pentru ca Omega 6 si 3 isi pastreaza calitatea de "grasimi bune” doar daca le consumam in mod echilibrat.
Majoritatea organizatiilor pentru sanatate din lume recomanda raportul de 3:1 intre Omega 6 si Omega 3.
Alimentatia moderna ofera prea mult Omega 6, ducand astfel la un dezechilibru situat undeva intre 14:1 si chiar 20:1 in raportul dintre Omega 6 si Omega 3.
Mai mult, excesul de Omega 6 este depozitat in organism sub forma de grasimi, in vreme ce cantitatea de Omega 3 nefolosita este imediat eliminata.
Ca urmare, procurarea acizilor grasi din gama Omega nu este atat de simpla pe cat pare. Multi doctori sunt de parere ca dezechilibrul dintre Omega 6 si Omega 3 poate duce la o accelerare evidenta a unor boli precum cancerul, bolile de inima, diabetul, artrita si afectiunile pielii.
Dupa uleiul de canepa, uleiul de in este cea de-a doua sursa importanta de acizi grasi esentiali, continand in jur de 57% Omega 3 si 15% Omega 6.
Å?i totusi, raportul dintre aceste uleiuri se situeaza departe de cel optim. Mai mult, este chiar inversul.
Ca urmare, consumul constant de seminte de in ar putea duce la deficienta de Omega 6 si la probleme grave de sanatate cauzate de excesul de Omega 3.
Uleiul de peste ar fi putut fi o sursa substantiala de Omega 3.

Dar poluarea crescanda a dus la o serie de probleme.
Astfel, pestele oceanic - mai ales cel de prada, cum ar fi somonul sau scrumbia, care sunt bogati in uleiurile din gama Omega - a ajuns sa contina niveluri ingrijoratoare de metale grele, precum mercurul.
Uleiul de masline nu contine Acid Gama-Linolenic deloc, iar raportul dintre uleiurile Omega este relativ departe de cel cerut de organismul uman.
in vreme ce uleiul de canepa are raportul perfect de 3:1, uleiul de masline are raportul de 9:1.

CÂND VINE VORBA DE POTENÅ¢IALUL BENEFIC AL CÂNEPEI, APROAPE CÄ‚ NU AVEM DESTUL LOC PENTRU TOT CE AM AVEA DE SPUS.
IATÄ‚ DOAR CÂTEVA DINTRE BENEFICIILE ACESTUI PRODUS 100% NATURAL

Cateva date despre uleiul de canepa:
- reduce eficient colesterolul;
- sursa considerabila de clorofila;
- ofera o rezerva larga de fitosteroli si fosfolipide;
- sursa substantiala de Vitamina E (100-150mg/ 100g);
- nu contine acizi grasi trans;
- cel mai inalt continut de grasimi polinesaturate dintre toate uleiurile vegetale.

APORTUL ZILNIC RECOMANDAT

Acizi Grasi __ Grame/zi (dintr-o dieta de 2000kcal)
Acid Linoleic AL ____________________________6.67
Acid Alfa-linoleic ALA ____________________2.22
Acid Gamma Linoleic AGL ________________0.36
EPA+ DHA ______________________________________0.65

ANALIZA NUTRIÅ¢IONALÄ‚

Analiza nutritionala tipica pentru 100g
Totalul de acizi grasi saturati________10%
Totalul de acizi grasi polinesaturati_____89%
Omega 6
Acid Linoleic (AL)_________________________55%
Acid Gama-Linolenic (AGL)_____________3.3%
Omega 3
Acid Alfa-Linolenic (ALA)____________18%
Acid Stearidonic (ASD)______________0.7%
Omega 9
Acid Oleic ___________________________12%

Uleiul de canepa ca supliment dietetic in practica medicala

Indicatii:

PROBLEME CARDIOVASCULARE
Uleiul de canepa poate juca un rol important in metinerea sanatatii cardiovasculare.
Faptul ca uleiurile Omega 3 reduc trigliceridele si niveul de colesterol a fost demonstrat in numeroase de studii.
Acizii grasi Omega 3 sunt de asemenea eficienti in micsorarea tensiunii arteriale si in diminuarea nivelului de fibriogen, un marker-cheie in ateroscleroza.

ECHILIBRUL PIELII
Uleiul de canepa furnizeaza acizii grasi necesari in mentinerea sanatatii si a flexibilitatii membranelor celulare, avand totodata proprietati antivirale, antifungice si antibacteriale.
Numeroase studii clinice arata ca acizii grasi esentiali pot da rezultate bune in tratarea multor afectiuni alergice cronice si inflamatorii, de tipul eczeme, psoriasis, lupus si colita ulceroasa.

ECHILIBRUL HORMONAL
Canepa e singura samanta comestibila care contine Acid Gamma-Linolenic benefic in tratarea simptomelor premenstruale si ale menopauzei.
Datorita profilului acizilor grasi din canepa, ea este sursa cea mai adecvata de AGL pentru consumul pe termen lung.
in plus, clorofila continuta este bogata in magneziu si extrem de folositoare organismului.

ANTIINFLAMATOR/ ANTIARTRITIC
Acizii grasi Omega 3 ajuta la producerea seriilor prostaglandin 3 (PG3), substante antiinflamatoare care functioneaza asemenea hormonilor.
Uleiul de seminte de canepa ofera acizii grasi vitali in tratarea pe termen lung a afectiunilor artritice (de ex. artrita reumatoida).

SISTEMUL NERVOS
Acizii grasi esentiali sunt necesari pentru o structura sanatoasa a membranelor celulare, mai ales a celulelor nervoase, fiind vitali pentru scutul de mielina (care izoleaza celulele nervoase).
La copii, omega 3 si omega 6 sunt extrem de importanti pentru dezvoltarea sanatoasa a creierului.

SISTEMUL IMUNITAR
S-a descoperit ca AGE imbunatatesc functionarea sistemului imunitar, ajuta la reglarea bacteriilor intestinale si cresc energia celulara necesara la eliminarea materialelor nefolositoare.

Administrare :10-15 ml / zi .
Folositi-l la salate , paste , cartofi - la orice doriti !
Gustul delicios , cu aroma de nuca , al uleiului din seminte de canepa face din el ingredientul ideal pentru cele mai variate mancaruri .

Compozitie:Ulei de Canepa (Cannabis Sativa): acid oleic - 1,7g, acid linoleic - 7,7g, acid gamma-linolenic GLA - 0,5g, acid alfa-linolenic LNA - 2,5g, acid stearidonic SDA - 1g si vitamina E - 18mg.

Prezentare: 250 ml


NOTA: Produsele prezentate pe site se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de folosire.


Alte produse naturiste de la CANAH INTERNATIONAL

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.