Viusid Plicuri pulbere solubila - cutie 90 plicuri

-6%
Viusid Plicuri pulbere solubila - cutie 90 plicuri

Viusid Plicuri pulbere solubila - cutie 90 plicuri

PRODUCATOR: CATALYSIS
Status: In stoc furnizor
Timp procesare: 3 zile lucratoare
Apreciere: 5.0/7 (156 voturi)
450,00 Lei 425,00 Lei
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Viusid Plicuri pulbere solubila - cutie 90 plicuri

LIVRARE PRIN CURIER


Viusid Plicuri pulbere solubila - cutie 90 plicuriDetalii VIUSID Plicuri pulbere solubila - cutie 90 plicuri

VIUSID este un preparat nutritional cu proprietati antioxidante si antivirale care intareste sistemul imunitar.

 

VIUSID contine acid glicirhizinic:


    Acidul glicirhizinic combate infectia latenta cu herpes-virusuri prin scaderea expresiei antigenului nuclear asociat cu latenta (LANA) si prin cresterea productiei de ciclina virala, ceea ce induce moartea selectiva a celulelor infectate viral, moarte ce survine ca o consecinta a reactivarii proteinei p53 si a activarii apoptozei de la nivel mitocondrial(12,13).
    Acidul glicirhizinic stimuleaza productia de interleukin 12 (IL-12) in macrofage, fapt ce faciliteaza implicarea si dezvoltarea actiunii limfocitelor T helper in raspunsul imun mediat celular(14).
    Acidul glicirhizinic induce productia endogena de interferoni, ceea ce promoveaza activitatea macrofagelor si drept consecinta, o crestere a proprietatilor lor fagocitare si distrugatoare de microorganisme(14).

 

VIUSID creste apetitul si in formele severe de anorexie


 

Se prezinta sub forma de flacon de 100ml solutie orala si cutii cu 10, 21 si 90 plicuri pulbere solubila a cate 4g

 

VALORI MEDII pentru un plic de 4g

Antivirale: Glucozamina 0,666g, Acid Malic 0,666g, Acid Glicirhizinic 0,033g.

Minerale: Sulfat de Zinc 0,005g.

Aminoacizi: Arginina 0,666g, Glicina 0,333g.

Vitamine: Vitamina C 0,020g, Pantotenat de Calciu 0,002g, Vitamina B6 0,6mg, Acid Folic 66mcg,Vitamina B12 0,3mcg.

Compusi fito-nutritionali si excipienti: Extract de Miere, de Lamaie, de Menta, Neohesperidina si Guma guar.

 

POSOLOGIE / ADMINISTRARE

VIUSID trebuie luat dupa mese, diluat in apa, ceai, suc de fructe sau lapte.

    Adulti: un plic de VIUSID de 1 – 3 ori pe zi.

    Copii peste 6 ani: un plic de VIUSID sau 30ml VIUSID Solutie Orala pe zi.
    Copii sub 6 ani: 10ml VIUSID Solutie Orala pe zi.

 

PEDIATRIE

    VIUSID este special conceput pentru a imbunatati apararea imunitara si pentru a elimina stress-ul oxidativ care se genereaza in celule ca si o consecinta a infectiilor sau proceselor inflamatorii.
    VIUSID este complementul dietetic si nutritional perfect pentru terapiile utilizate in vederea tratarii infectiilor virale si respiratorii comune ale copilului (pojar, varicela, oreion, rubeola, raceala comuna, tuse convulsiva, etc.)

 

VIUSID este special indicat pe perioada lactatiei.

Prin continutul sau in acid malic, vitamine din grupul B si Zinc, VIUSID asigura sugarului alaptat la san – prin intermediul laptelui matern – o nutritie optima si lipsita de complicatii.

 
Pentru puterea sa imunostimulatoare, VIUSID este complementul dietetic si nutritional ideal in lactatie in scopul de a creste apararea imunologica atat a mamei precum si a sugarului prin intermediul laptelui matern.

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la CATALYSIS

Laboratorios Catalysis s,l. - Madrid - laboratoare spaniole de varf, lider in domeniul cercetarii si productiei de preparate igienice si dietetice de uz profesional pentru nutritia si medicina ortomoleculara.
Oncoxin - solutie orala (500ml)
Preparat nutritional ortomolecular destinat nutritiei speciale orale a persoanelor cu cancer si in special a celor supuse tratamentelor oncologice agresive (chirurgie, citostatice, radiatii, interferon, etc.). Supliment alimentar  pe baza de aminoacizi, vitamine, microelemente si extracte vegetale antioxidante destinat nutritiei speciale a persoanelor cu afectiuni oncologice si în mod deosebit a acelora supuse tratamentelor oncologice agresive (chimioterapie, radioterapie, interfer
PRODUCATOR 

CATALYSIS

  200,00 Lei
Oncoxin (90 caps)
Preparat nutritional ortomolecular destinat nutritiei speciale orale a persoanelor cu afectiuni oncologice. Supliment alimentar pe baza de aminoacizi, vitamine, microelemente si extracte vegetale antioxidante destinat nutritiei speciale a persoanelor cu afectiuni oncologice. ONCOXIN este un supliment ortomolecular bogat in substante antioxidante, special selectionate si dozate. ONCOXIN realizeaza echilibrarea micronutritionala a dietei persoanelor cu afectiuni neoplazice care, prin apor
PRODUCATOR 

CATALYSIS

  200,00 Lei
Retorna crema (2x50g)
 Prospect RETORNA Crema Anti-Aging 50 ml   Compozitie: Aqua, C12-15 Alkil Benzoate, Pseudoalteromonas Ferment Extract - Hydrolized Wheat Protein - Hydrolized Soy Protein – Tripeptode - 10 Citrulline – Tripeptide - 1,Caprylic/Capric Triglycerides, Glycein, Acetyl Hexapeptide-3, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Ceramide 3-Ceramide 611-Ceramide 1- Phytosphingosine – Cholesterol – Sodium Lauroyl Lactylate – Xanthan Gun, Decyl Oleate, Bis – P
PRODUCATOR 

CATALYSIS

  360,00 Lei
Vezi toate produsele naturiste de la CATALYSIS

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking