Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles
Scortisoara este o planta care previne diabetul si scade glicemia.Aceasta planta antica a fost mentionata in scripturile orientale datand de mii de ani. Ca o completare pe baza de plante la programul dvs. de sanatate, scortisoara poate ajuta in sustinerea metabolizarii zaharului. O aroma delicioasa delicata de scortisoara, provine din Ceylon si China, acest arbore salbatic tropical va ofera o crusta de condimente. Arborele de scortisoara (Cinnamomum verum), popular cunoscut sub numele de Ceylon scortisoara sau cinnamon are 10 pana la 15 metrii inaltime iar din scoarta copacului in crestere si ramurile tinere ale acestuia se macinau aceste condimente cunoscute sub numele de scortisoara. Ea a fost mult timp cunoscuta si are o aroma foarte delicata facand parte din plantele medicinale utilizate in mod frecvent. Fiind un condiment alimentar puternic aromat scortisoara promoveaza o sanatate excelenta. Pe aceasta baza putem spune ca scortisoara este in primul rand recomandata diabeticilor mai ales daca este consumata regulat. Expertii sfatuiesc consumul de la cel putin 1 gram pe zi.Consumul zilnic recomandat: 3 capsuleFiecare capsula contine 375 mg de ingrediente active.