Acest site folosește cookies pentru a furniza servicii și funcționalități personalizate. Prin vizitarea site-ului nostru, îți dai acordul pentru descărcarea acestor cookies. Am inteles

Poți afla mai multe despre cookies și poți schimba setările lor aici.
 
 

Sucrastev (Indulcitor natural) 20plc

Sucrastev (Indulcitor natural) 20plc

Sucrastev (Indulcitor natural) 20plc

PRODUCATOR: CHEMTECH
Status: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 3 zile lucratoare

Apreciere: 3.8/7 (6 voturi)

12,80 Lei
Acest produs se afla in stocul furnizorului iar in cazul in care titlul a fost recent epuizat/delistat din stocul acestuia veti fi informat prin email si sms in maxim 3 zile lucratoare.

Descriere - Sucrastev (Indulcitor natural) 20plc

Alte detalii SUCRASTEV 20 pliculete (a 2 grame/plic)

Plic de 2 g egal cu 1 lingurita de zahar!

Indulcitor natural pe baza de stevia!

DULCE si SANATOS!

Despre SucraSTEV:
Sucrastev este un indulcitor natural pe baza de extract de Stevia Rebaudiana, care are urmatoarele caracteristici:
zero zahar continut
zero calorii
zero gust rezidual
zero ingrediente artificiale

Sucrastev are putere de indulcire de 3 ori mai mare ca a zaharului.


Poate fi folosit de catre oricine doreste sa evite zaharul si indulcitorii sintetici, pentru beneficiul propriei sanatati.

Ideal pentru diabetici si cei care tin diverse regimuri hipocalorice si hipoglucidice.

Se poate folosi la prepararea oricarui desert (este rezistent la coacere, fierbere, prajire), la indulcirea bauturilor calde si reci (ceai, cafea, sucuri) sau presarat peste fructe proaspete.

Rebaudozida A:
Sucrastev contine Rebaudozida A (extrasa din frunzele de Stevia Rebaudiana) si eritritol (obtinut prin fermentare din diverse zaharuri) fiind un produs:
100% vegetal
100% natural
zero calorii
zero indice glicemic - "diabet safe"[1]
100% fara produse in OMG (organisme modificate genetic)

Rebaudozida A extrasa din Stevia Rebaudiana este:
de 250-300 ori mai dulce decat zaharul
stabila la fermentatie- non cariogenic
zero calorii
zero indice glicemic
EFSA a stabilit ca DZA (doza zilnica admisa) valoarea 4 mg/kg corp/zi

Deoarece extractul de Stevia Rebaudiana este de 300 ori mai dulce decat zaharul, este dificil de dozat ca si component pur, de aceea se aleg variante de "diluare" cu alte componente.

Eritritolul al doilea component al Sucrastev:
este produs de fermentatie din zaharuri

100% natural (apare natural in fructe cum ar fi pepeni, struguri si in produse fermentate : vinul, branza, sosul de soia)

zero indice caloric ( 20 cal/100g-aprobat pentru a fi etichetat "0 calorii" conform 2008/100/EC)

sigur pentru diabetici (zero indice glicemic) [1]

1] a b Goyal, SK.; Samsher, RK.; Goyal, . (Feb 2010). "Stevia (Stevia rebaudiana) a biosweetener:a review". Int J Food Sci Nutr 61 (1): 1-10. doi:10.3109/09637480903193049 PMID 19961353.

Stevia Reubadiana:
Stevia este una dintre cele mai benefice plante pentru sanatate din cate se cunosc in lume.

Nativa din Paraguay, este o planta cu frunze mici, verzi, care au un gust delicios si racoritor si care pot fi de 30 de ori mai dulci decat zaharul.

Pe langa glicozidele intens dulci, (Steviozide, Rebaudozide si Dulcozide) diverse studii au descoperit ca frunza de stevie contine proteine, fibre, carbohidrati, fier, fosfor, calciu, potasiu, sodiu, magneziu, zinc, rutin (un flavonoid), vitamina A, Vitamina C si un ulei care contine alti 53 de componenti.

Frunzele de Stevia variaza foarte multi in calitate. Aceasta este data de mai multi factori de mediu:
solul, metodele de irigare, lumina soarelui, puritatea a aerului, practicile agricole de prelucrare si depozitarea.

Exista numeroase specii de Stevia cu un continut diferit de Stevioside/Rebaudioside.

Frunzele de Stevia de o calitate slaba contin doar 5-6% din Steviozida/Rebaudozida, in timp ce frunzele Steviei originare din Paraguay contin 9-13% din aceste glicozide.

Stevia ar trebui sa fie comparata in functie de aroma, gust, aspect si dulceata.

Stevia - indulcitorul viitorului:
Deoarece organismul uman nu metabolizeaza glicozidele dulci din frunzele de Stevia sau alte forme procesate ale acestora, putem spune - iar studiile de specialitate au demonstrat aceasta ca Stevia ca are aport de zero calorii.

Formele prelucrate de Stevia pot fi de 70-400 de ori mai dulci decat zaharul.

Aceste produse denumite Stevia, Stevioside, Rebaudoside, extract de Stevia sau concentrat de Stevia, in forma lor pura, nealterata, nu vor afecta negativ nivelul glucozei din sange si pot fi utilizate in mod liber de catre diabetici precum si de persoanele sanatoase.

Pentru persoanele cu probleme de hiperglicemie, hipertensiune arteriala sau greutate

Stevia este indulcitorul ideal. Stevia are un gust unic, o componenta dulce dar si una usor amaruie.

In produsele de buna calitate, acest gust amarui dispare, cand produsul este diluat corespunzator pentru consum.

Spre deosebire de indulcitorii artificiali, glicozidele dulci nu se descompun la caldura, ceea ce face ca Stevia sa poata fi folosita ca un substitut sanatos in majoritatea aplicatiilor care necesita zahar, inclusiv copt si gatit, deoarece este stabila termic.

Stevia - beneficii:
Stevia este vanduta in unele tari din America de Sud ca un supliment pentru persoanele cu diabet zaharat si hiperglicemie.

Studiile indica ca Stevia tinde sa reduca tensiunea arteriala crescuta, dar nu afecteaza tensiunea arteriala normala.

De asemenea inhiba cresterea si reproducerea unor bacterii si alte organisme infectioase, inclusiv bacteriile care cauzeaza carii si boli gingivale.

Stevia este un ajutor exceptional in pierderea in greutate si controlul greutatii, deoarece nu contine calorii.

Alte beneficii ale adaugarii Stevia in dieta de zi cu zi includ o imbunatatire a digestiei.

Indulcitorii pe baza de Stevie in lume:
Japonezii au folosit Stevia in aplicatii alimentare de la bauturi racoritoare la sosul de soia din 1970.

Steviozidele repreazinta 50% din piata de indulcitori in Japonia, care consuma 90% din productia mondiala de frunze de Stevia.

Mai mult decat atat, tari precum Brazilia utilizeaza Stevia in tratamentul pentru diabet. Alte tari consumatoate importante de Stevia: Coreea de Sud, China, intreaga America de Sud, Europa, Australia, America de Nord.

Siguranta Stevia:
Stevia este un produs natural din plante cu secole de utilizare in conditii de siguranta de catre indienii nativi din Paraguay.

A fost testata in zeci de teste din intreaga lume care au dovedit ca este complet non-toxica.

In 1500 de ani de utilizare in Paraguay si 42 de ani in Japonia, nu s-a inregistrat niciodata o plangere cum ca Stevia, in oricare din formele sale de consum, ar provoca efecte secundare daunatoare.

Oamenii de stiinta care au studiat Stevia au concluzionat ca este sigura pentru consumul uman.

Cele mai elaborate teste de siguranta au fost efectuate de catre japonezi in cursul evaluarii Stevia ca indulcitor.

Stevia este unul dintre putinele produse pentru care testele de toxicitate au avut rezultate negative in mod constant.

Toate testele de toxicitate imaginabile, efectuate pe extractul de Stevie sau Steviozide au fost negative: nu s-au observat anomalii in modificarea de greutate , ingestia de alimente, caracteristicile celulelor sau membranelor, caracteristicile cromozomiale.

Nici un alt efect imprevizibil:
cancer, malformatii congenitale, etc. Nimic!

STEVIA alternativa sanatoasa la indulcitorii sintetici.

Indulcitor natural, zero calorii si zero indicele glicemic. Sigur pentru diabetici.


Alte produse naturiste de la CHEMTECH

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.