Dermalex Repair pentru Eczema Atopica (30gr)

Dermalex Repair pentru Eczema Atopica (30gr)

Dermalex Repair pentru Eczema Atopica (30gr)

PRODUCATOR: HIPOCRATE
Status: In stoc furnizor
Timp procesare: 3 zile lucratoare
Apreciere: 5.8/7 (6 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Dermalex Repair pentru Eczema Atopica (30gr)

Dermalex Repair pentru Eczema Atopica (30gr)

Dermalex Repair pentru Eczema Atopica
30 g


Dermalex Repair Atopic Eczema este un produs dermatologic pentru tratamentul simptomelor eczemelor/dermatitelor atopice, cum ar fi mancarimile, petele rosii, pielea uscata, cojirea, eroziunile, batatorirea pielii. Produsul se prezinta sub forma de crema ce trebuie aplicata pe piele.

Actiune:

Dermalex Repair Atopic Eczema este o bariera epidermala care actioneaza ca un complex accelerator al vindecarii zonei afectate de eczeme sau a simptomelor dermatitelor atopice. Dermalex creeaza o bariera protectoare la nivelul pielii contra toxinelor bacteriene si a super antigenilor. Hidrateaza si completeaza ceramidele naturale ce lipsesc din compozitia pielii, tipice pentru pielea afectata de eczema.

Ingrediente:
Ceramide naturale identice cu cele ale pielii, aluminosilicați modificați, apa purificata, glicerina, stearat de gliceril, cocogliceride, alcool cetilic, isopropil miristat, ceteareth-20, ceteareth-12, alcool cetearillic, cetyl palmitat, acid dehidroacetic, alcool benzilic, metale alcalino-pamantoase optime pentru tratamentul eczemei atopice.
Produsul nu contine corticosteroizi, inhibitori de calciu, coloranti artificiali si parabeni.

Utilizare:
Crema Dermalex Repair Atopic Eczema este recomandata persoanelor cu o varsta mai mare de 8 saptamani, care prezinta pe piele simptome slabe sau moderate ale eczemei atopice. Este recomandat, de asemenea, pacientilor cu o piele afectata de simptomele eczemelor / dermatitelor atopice si pentru pacientii ce doresc sa mentina sub control imbunatatirea conditiei pielii. In cazul
in care simptomele reapar, va rugam aplicati Dermalex imediat pentru o mai buna recuperare.

Mod de intrebuintare:
• Indepartati sigiliul de aluminiu de sub capac inaintea folosirii.
• Curatati cu atentie pielea afectata cu apa calduta si daca este necesar, folositi o lotiune speciala de curatare pentru piele.
• Aplicati un strat subtire de crema pe piele.
• Repetati aplicarea de 2 sau 3 ori pe zi.
• Crema poate fi folosita in siguranta pe perioade lungi de timp.
• In timpul primelor 2-3 zile de tratament, aplicati crema pe pielea umeda.
• Crema Dermalex Repair Atopic Eczema este solubila in apa. De aceea, intotdeauna (re)aplicati crema de fiecare data dupa ce va spalati pe maini, va faceti dus sau baie.

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la HIPOCRATE

-8%
Arterin (120cps)
Arterin (120cps) Pentru mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange Indicatii: Arterin este recomandat pentru persoanele care dores sa-si mentina concentratiile normale ale colesterolului din sange, utilizand o substanta activa din sursa naturala. Arterin este o solutie eficienta si bine tolerata pentru mentinera concentratie normale ale colesterolului, Contine Monacolin K din drojdie riosie de orez, care contribuie la mentinera nivelului normal de colesterol. Ad
PRODUCATOR 

HIPOCRATE

  142,00 130,00 Lei
-21%
Arterin (60cps)
Pentru mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange Indicatii: Arterin este recomandat pentru persoanele care dores sa-si mentina concentratiile normale ale colesterolului din sange, utilizand o substanta activa din sursa naturala. Arterin este o solutie eficienta si bine tolerata pentru mentinera concentratie normale ale colesterolului, Contine Monacolin K din drojdie riosie de orez, care contribuie la mentinera nivelului normal de colesterol. Administrare: 1 compr
PRODUCATOR 

HIPOCRATE

  95,00 75,00 Lei
Vezi toate produsele naturiste de la HIPOCRATE

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking