Cat's Claw (Gheara Matei) 120tb

Cat's Claw (Gheara Matei) 120tb

Cat's Claw (Gheara Matei) 120tb

PRODUCATOR: HERITAGE
Categoria: Sanatate Diverse
Status: Epuizat
Apreciere: 4.2/7 (45 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Cat's Claw (Gheara Matei) 120tb

Cat's Claw (Gheara Matei) (120cps)

Adjuvant in tratamentul bolilor dermatologice, alergice, artritelor, infectiilor virale, sindromului premenstrual si tulburarilor imunitare.

Proprietati imunostimulatoare, antitumorale, antioxidante, antivirale si antiinflamatorii.

  Gheara Matei (Cat's Claw - in engleza, Una de Gato - in spaniola, Uncaria Tomentosa - in latina) este o planta medicinala din padurile tropicale din Peru. Timp de sute de ani, bastinasii din jungla amazoniana au utilizat planta in medicina traditionala. In Peru, Cat's Claw este cunoscuta ca un bun regenerator celular. Eminentul om de stiinta Klaus Keplinger a descoperit aceasta planta medicinala in 1974 in timpul unei excursii in Peru, in urma discutiilor pe care le-a avut cu un indian care lucrase cu doctorii in jungla. Incepand din 1970 pana in prezent, studiile conduse in clinicile de cercetare din Peru, Austria, Germania, Anglia, Ungaria si Italia au dovedit ca Uncaria Tomentosa poate fi un bun adjuvant in tratamentul bolilor dermatologice, alergice, artritelor, infectiilor virale (herpes genital, SIDA) sindromului premenstrual si tulburarilor imunitare (cancer si candidoza generalizata). Medicul Richard Gerber a declarat: "Planta se dovedeste a fi o mare speranta pentru tratamentul artritelor cand se administreaza pentru uz intern".
   Ingredientii activi din Gheara Matei sunt alcaloizii, fenolii/qinonele si terpenele. Cei sase alcaloizi izolati din radacina plantei determina stimularea nespecifica a sistemului imunitar. Glicozizii acidului qinonic au proprietati anititumorale, antioxidante, antivirale si antiinflamatorii. Triterpenele au de asemenea proprietati antivirale si antiinflamatorii.
   Intr-un studiu de marketing facut la Lima, in Peru, s-a aflat ca 30% din cei intervievati cred ca Cat's Claw ajuta persoanele bolnave de cancer. Dintre cei cu venituri mari, 22% il recomanda impotriva ulcerului. Per total, 35% din cei intervievati afirma ca un membru al familiei lor a consumat Cat's Claw impotriva diferitelor boli - fie reumatism, gastrite, afectiuni ale ficatului sau rinichilor, pentru marirea imunitatii sau multe alte afectiuni. Acest dar al padurilor tropicale este disponibil in linia de productie Heritage.

   Heritage Cat's Claw contine 540 mg de planta medicinala si un excipient de pudra de orez. In procesul de extractie a principiului activ s-au folosit doar apa si alcoolul; radacina a fost calcinata si reintrodusa in produsul final, in asa fel incat structura mineralelor a ramas nealterata.
   Produsul este 100% vegetal, alcatuind un bun supliment nutritiv non-toxic. Nu se recomanda produsul femeilor gravide, mamelor care alapteaza, persoanelor cu boli autoimune.
 
   Recomandari de administrare: 1-2 capsule zilnic dupa mesele principale. A se bea 8 pahare de apa zilnic.
 
   Cercetarile stiintifice au demonstrat ca Gheara Matei:
 
   1. Ajuta in tratamentul:
   - bolilor dermatologice;
   - sindromului premenstrual;
   - infectiilor virale;
   - SIDA;
   - artritelor;
   - bolilor alergice;
   - tulburarilor imunitare;
   - cancerului;
   - herpesului genital;
   - candidoza generalizata.
 
   2. Are actiune in:
   - stoparea infectiilor virale in stadii precoce;
   - scaderea starii de oboseala;
   - imbunatatirea echilibrului psiho-emotional.
 
   3. Actioneaza ca:
   - agent antioxidant;
   - agent antitumoral;
   - agent antiinflamator.
 
   4. Mecanismul de actiune al principiilor active asupra organismului se realizeaza prin:
   - stimularea fagocitelor (globulelor albe);
   - stimularea sistemului imunitar non-specific prin activarea macrofagelor si granulocitelor;
   - inhibarea inflamatiei, intervenind in procesul de reconstituire a membranelor celulare uzate;
   - protectia impotriva foto-mutagenezei induse de UVA (radiatii ultra-violete)

Prezentare: 120 capsule/flacon

NOTA:
Produsele prezentate pe site se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de folosire.

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la HERITAGE

HERITAGE

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking