Ulei de menta (capsule)

Ulei de menta (capsule)

Ulei de menta (capsule)

PRODUCATOR: HOFIGAL
Status: Epuizat
Apreciere: 4.6/7 (9 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Ulei de menta (capsule)

Compozitie:
Extract uleios (macerat) de menta.

Continut: 40 capsule

Administrare:
Adulti: cate 2 capsule administrate de 3 ori pe zi.
Copii (peste 5 ani): cate o capsula administrata de 3 ori pe zi.

Indicatii:
Adjuvant in combaterea asteniei, migrenelor, reglarea functiilor ovariene, normalizarea digestiei si a tranzitului intestinal, in special in tratarea starilor diareice, tratamentul disgravidiei.
Supliment nutritional care datorita complexului de principii active continute - hidrocarburi terpenice si sesquiterpenice, cetone, alcooli, esteri, sisterol, ergocalciferol, amestec de parafine, vit. D2, vit C, vit. PP, oligoelemente, flavone - este un tonic general, analgezic.

NOTA: Produsele prezentate pe site se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de folosire.

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la HOFIGAL

Hofigal S.A. este o companie specializata in fabricatia produselor exclusiv naturale, avand caracteristic faptul ca isi produce majoritatea materiilor prime folosite in serele si pe terenurile agricole proprii.
Materiile prime active folosite se obtin in conditii controlate, in cadrul unei agriculturi strict ecologice.

Obiectivele majore ale companiei sunt de a aplica conditiile si masurile privind asigurarea calitatii, eficacitatii si sigurantei tuturor produselor, precum si obtinerea de ingredienti farmaceutici activi de natura vegetala garantata ce corespund in totalitate normelor ecologice internationale in vigoare. Toate etapele procesului, de la cultivare (pre-procesare, procesare planta), pana la faza de produs finit sub forma de medicamente, suplimente alimentare, cosmetice, ceaiuri , respecta cerintele internationale privind cultivarea si recoltarea plantelor, precum si Regulile GMP. Din punct de vedere al calitatii produselor, indiferent de etapa, acestea indeplinesc cerintele Farmacopeei Europene, completate cu cele ale altor farmacopei de circulatie internationala si ale conditiilor de calitate proprii filosofiei "Hofigal".
Nici un produs Hofigal nu are contraindicatii sau efecte adverse !
HOFIGAL

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking