Tinctura Branca Ursului (50ml)

Tinctura Branca Ursului (50ml)

Tinctura Branca Ursului (50ml)

PRODUCATOR: SANTO RAPHAEL
Status: In stoc furnizor
Timp procesare: 3 zile lucratoare
Apreciere: 3.3/7 (186 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Tinctura Branca Ursului (50ml)

Indicatii: Se recomanda ca adjuvant in: - astenie sexuala, impotenta, frigiditate - oboseala cronica, nevralgii, reumatism - hipertensiune arteriala - anexita, metroanexita, menopauza prematura - digestie dificila Contraindicatii: ciroza hepatica, insuficienta renala cronica.

Compozitie: branca-ursului (Heracleum sphondylium) - radacina, alcool etilic, apa distilata.

Continut
: 50 ml

Administrare: -
Se iau cate 30-40 picaturi de tinctura de 3 ori/zi, intr-un pahar cu apa plata, cu 30 minute inainte de mese. Precautii: - Se evita expunerea excesiva la soare in timpul administrarii produsului (deoarece datorita continutului de cumarine al plantei, pot apare eruptii). - A nu se depasi doza prescrisa!

Actiuni
: tonic general, afrodiziac intens, stimulent al activitatii gonadelor, antispastic uterin, antistres, stimulent digestiv, hipotensiv.

Observatie:
- Tinctura de Branca-ursului (planta supranumita si "ginseng romanesc” ) este un afrodiziac tonic excelent atat pentru femei cat si pentru barbati, actionand atat prin stimularea activitatii gonadelor cat si prin actiune antispastica si de reducere a stresului si anxietatii, marind dorinta sexuala. Spre deosebire de medicamentele afrodiziace, tinctura de Branca-ursului poate fi administrata si la hipertensivi.

NOTA:
Produsele prezentate pe sit se pot administra fara prescriptie medicala. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile prezentate pe ambalaj sau in prospectele acestora inainte de folosire.

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la SANTO RAPHAEL

SANTO RAPHAEL

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking