Methylcobalamin (Vitamin B12) 1000mcg (30tb)

-9%
Methylcobalamin (Vitamin B12) 1000mcg (30tb)

Methylcobalamin (Vitamin B12) 1000mcg (30tb)

PRODUCATOR: SOLGAR
Status: In stoc furnizor
Timp procesare: 3 zile lucratoare
Apreciere: 6.7/7 (15 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 3 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Methylcobalamin (Vitamin B12) 1000mcg (30tb)

Methylcobalamin (Vitamin B12) 1000mcg (30tb) (Metilcobalamina) Sublinguale

Vitamina B12 este vitala pentru sistemul nervos, reprezentand cheia pentru formarea celulelor rosii sanatoase. Vitamina B12 si acidul folic, ca furnizor al grupurilor metil, faciliteaza reducerea nivelurilor ridicate de homocisteina pana la limite sigure. Pentru a fi utilizata in mod eficient, vitamina B12 trebuie mai intai sa se transforme in metilcobalamina, sub efectul enzimei MTTR.
Pentru multe persoane, aceasta conversie endogena este insuficienta ca urmare a anormalitatilor regasite la nivelul genelor aferente enzimei MTTR, cat si in cazul afectiunilor de tipul diabetului sau anemiei pernicioase.
Studiile au demonstrat faptul ca vitamina B12, sub forma de metilcobalamina, este activata in mod direct prin absorbtie. In plus, tableta sublinguala B12 beneficiaza de o mai buna absorbtie prin mucoasa bucala.

Mod de administrare:
Produsul poate fi consumat de vegetarieni
A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, o (1) tableta pe zi, preferabil in timpul mesei. A se aseza intre obraz si gingie, sub limba sau a se mesteca.

Compozitie/tableta:
Vitamina B12 (sub forma de metilcobalamina) 1000 μg

Prezentare:

30 tablete

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.Alte produse naturiste de la SOLGAR

-8%
MSM 1000mg (60tb) (Metilsulfonilmetan)
MSM este o forma de sulf organic, ce se regaseste in mod natural in numeroase alimente dar si in organismul uman. Are puternice proprietati antioxidante, antiinflamatoare si detoxifiante. Contribuie la mentinerea sanatatii parului si unghiilor, intarind tesuturile conjunctive. Este util in caz de osteoartrita, artrita reumatoida, leziuni provocate de sport, alergii, detoxifiere de metale grele. Pentru efecte optime, administrati concomitent cu 500 mg de vitamina C Solgar®. Produsul poate
PRODUCATOR 

SOLGAR

  60,00 55,00 Lei
-5%
Vitamin D3 2500 UI (62,5 ug) Lichid (59ml)
Forma activa a vitaminei D3 are un rol in activarea a unui numar mare de procese biologice importante, cum ar fi mobilizarea calciului si fosforului din tesutul osos, stimularea formarii si a depunerii in oase a fosfatului de calciu, absorbtia calciului si fosforului din alimentatie, in functionarea glandelor tiroide si paratiroide, functionarea sistemului nervos si a celui imunitar. Este considerata de asemenea deosebit de utila in combaterea simptomelor osteoporozei. Per ansamblu, vitamina D
PRODUCATOR 

SOLGAR

  55,00 52,00 Lei
-2%
Chromium Picolinate 200ug (90cps) Vegetale
Chromium Picolinate 200ug (90cps) Vegetale Cromul serveste la potentarea eficientei insulinei, hormonul responsabil pentru metabolizarea zaharului din sange. Produsul poate fi consumat de vegetarieni Mod de administrare:  A se administra ca supliment alimentar pentru adulti, intre una (1) si trei (3) capsule vegetale pe zi, preferabil in timpul mesei, sau conform recomandarilor medicului sau farmacistului. Fiecare capsula vegetala asigura: Crom (sub forma de Chromax†, picolinat
PRODUCATOR 

SOLGAR

  87,00 85,00 Lei
Vezi toate produsele naturiste de la SOLGAR

Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking