Vitemix - Sirop multivitamine din plante (200ml)

-13%
Vitemix - Sirop multivitamine din plante (200ml)

Vitemix - Sirop multivitamine din plante (200ml)

PRODUCATOR: VITAKING
Status: In stoc furnizor
Timp procesare: 4 zile lucratoare
Apreciere: 3.7/7 (6 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 4 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Vitemix - Sirop multivitamine din plante (200ml)

Vitemix - Sirop multivitamine din plante (200ml)

 Sirop gustos din extracte de plante, cu vitaminele C, D3, E si complex de vitamine B. Complexul de vitamine B include o serie de sapte vitamine solubile in apa, esentiale pentru organism.

Vitaminele B sunt recunoscute in principal pentru beneficiile pe care le ofera pentru sanatatea sistemului nervos, o caracteristica ce este comuna tuturor substantelor care fac parte din acest conglomerat vitaminic. Complexul de vitamine B este insa implicat si in numeroase alte procese organice, in functie de tipul fiecarei vitamine.
Vitamina B1 (tiamina)

Vitamina B1 este cunoscuta si sub denumirea de "vitamina performantei intelectuale”, deoarece asigura cresterea  randamentului intelectual.

Vitamina B1 prezinta importanta indeosebi in metabolismul proteinelor si al glucidelor, apoi in functionarea normala a sistemului nervos central si, cu precadere, a celui periferic, a aparatului digestiv si a glandelor endocrine, in procesul de crestere, in absorbtia intestinala a grasimilor etc.
Vitamina B2 (riboflavina)

Vitamina B2 are un rol determinant in procesul de fixare a fierului in hemoglobina, in sinteza proteinelor precum si in catabolismul lipidelor si glucidelor. Imbunatateste vederea (creste sensibilitatea retinei) si contribuie la dezvoltarea fizica. Lipsa vitaminei B2 produce tulburari de crestere si dezvoltare si favorizeaza aparitia unor boli dermatologice. Aportul insuficient determina reducerea biosintezei proteinelor. Necesarul de Vitamina B2 este mai crescut la sportivi si in situatii de stres. In alimente se gaseste impreuna cu Vitamina B1
Vitamina B3 (niacina)

Niacina are o legatura directa cu starea de spirit si dispozitia, caci hormonii echilibrului psihic depind de actiunea acestei vitamine. In consecinta, urmarile deficitului de niacina sunt depresiile, anxietatea si lipsa de incredere in fortele proprii. Nici o alta vitamina si nici o alta substanta nutritiva implicata in metabolism nu patrunde atat de profund in zona limitrofa dintre trup si suflet. In aceasta consta unicitatea fascinanta a acestei vitamine.
Vitamina B5 ( acid pantotenic)

Vitamina B5 a fost numit astfel dupa cuvantul grecesc "pantoten", ce semnifica "peste tot". In natura, acest acid este omniprezent. In grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.

Acidul pantotenic este un component important al coenzimei A, o substanta care, printre altele, ajuta organismul sa elimine toxinele provenite din insecticide, medicamente etc. Vitamina B5 este indispensabila activitatii celulare.
Vitamina B6 (piridoxina)

Vitamina B6 are multiple roluri, prin faptul ca activeaza unele enzime. Participa la metabolismul aminoacizilor, al acizilor grasi esentiali si al fierului.

Este absolut indispensabila formarii anticorpilor si a hematiilor (globulelor rosii). Deoarece are un rol important in metabolismul aminoacizilor, necesitatea utilizarii este in raport direct cu cantitatea de proteine consumate. Aportul crescut de proteine si un efort fizic sustinut si intens mareste considerabil necesarul de vitamina B6 in organism.

Lipsa acestei vitamine afecteza structura si functionarea normala a tesutului muscular. Observatiile clinice au dovedit ca un aport substantial de vitamina B6 contribuie, in mare masura la atenuarea tensiunii nervoase, a durerii asociate ciclului menstrual si la ameliorarea situatiei de greata. Este necesara pentru fixarea vitaminei B12.
Vitamina B12 ( cianocobalamina)

Vitamina B12 amelioreaza irascibilitatea si contribuie la imbunatatirea capacitatii de concentrare, de memorare si de pastrare a echilibrului psihic. De asemenea, constituie un aliat pretios in mentinerea acuitatii simtului tactil si auditiv, in perceptia durerii si in echilibru.

Vitamina B12 constituie cel mai puternic factor antianemic cunoscut pana in prezent. Joaca un rol decisiv in formarea epiteliului nervilor (numit invelis de mielina, intrucat este constituit din proteina numita mielina), deficitul lui cronic provoaca distrugerea ireversibila a nervilor.
Acidul folic

Acidul folic intervine in functiile sistemului nervos, cat si cele ale sistemului hematopoietic.

Prezenta acidului folic in organism ofera protectie impotriva parazitilor intestinali, confera pielii un aspect sanatos, mareste lactatia, are efect analgezic, preintampina deficientele de nastere si actioneaza preventiv impotriva anemiei.
Vitamina C

Vitamina C este un antioxidant puternic, unul dintre cele mai populare vitamine. Popularitatea ei se datoreaza multiplelor sale implicatii in mentinerea sanatatii si capacitatii de a revigora organismul. Ca participant la hidroxilare, vitamina C este necesara la producerea de colagen in tesutul conjunctiv. Aceste fibre sunt omniprezente in intreg organismul, asigurandu-i acestuia o structura stabila, dar flexibila. Unele tesuturi au un procentaj mai ridicat de colagen in continut, in special pielea, membranele mucoase, dintii si oasele.

Nici un organ nu face rezerve de ascorbat ca functie principala a sa, asa ca organismul ramane foarte repede fara aceasta substanta daca nu exista un aport continuu care sa fie absorbit prin sistemul digestiv.
Vitamina D

Vitamina D este produsa in piele dupa expunerea la lumina ultravioleta B, din sursele solare sau artificiale, si apare in mod natural intr-o gama mica de alimente. Cand este sintetizata in rinichi, calcitriolul circula ca si hormon, reglementand printre altele, concentratia de calciu si fosfat in sange, promovand mineralizarea sanatoasa, cresterea si remodelarea.

Insuficienta de vitamina D poate duce la oase subtiri, fragile sau deformate, in timp ce suficienta previne rahitismul la copii, osteomalacia la adulti si, impreuna cu calciul, ajuta la protejarea oamenilor in varsta care au osteoporoza.

Vitamina D moduleaza, de asemenea, functiile neuromusculare, si reduce inflamatiile. Este esentiala in mentinerea sanatatii oaselor si dintilor, asista sistemul imunitar, contribuie la cresterea si dezvoltarea normala a organismului.
Vitamina E

Vitamina E este importanta in mod special pentru protejarea celulelor sangelui, sistemului nervos, muschilor scheletici si retinei ochiului impotriva radicalilor liberi. De asemenea, vitamina E intervine favorabil in reproducere, in asigurarea functionarii normale a glandelor sexuale si a celor endocrine.
Extract de germeni de grau

Germeni de grauBagajul micronutritional a 3 litrii de suc de grau verde incoltit organic este echivalent cu cel a peste 70 Kg de legume de gradina cultivate in conditii bio. Cercetarile ulterioare au confirmat cu prisosinta acest fapt, ba mai mult, multi medici au dezvoltat studii si observatii clinice in vederea elucidarii limitelor potentialului terapeutic al acestui miraculos aliment. Multe concluzii au depasit asteptarile.

Extractul de grau verde incoltit beneficiaza de o compozitie micronutritionala de invidiat. Astfel, in el se gasesc:

    Numeroase minerale, intre care, mai importante din punct de vedere cantitativ sunt: fierul, magneziul, calciul, potasiul, fosforul, clorul, sulful, zincul, manganul, cobaltul, cuprul si iodul.
    Aminoacizi, antioxidanti, enzime si fitohormoni.
    Vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii (mai bogati decat in morcov) ca si precursori ai vitaminei A, vitamine din grupul B (chiar si vitamina B17 sau amigdalina), vitaminele C (mai multa decat in citrice), E, K, D si PP.
    Cantitati impresionante de clorofila.

Fructe de maces:

MaceseMacesele contin de 50 de ori mai multa vitamina C decat citricele si de 200 de ori mai multa decat merele. Pe langaa vitamina C, macesele sunt surse excelente de vitamina A, B1, B2, B3, K.

Imbunatatesc activitatea sistemului imunitar si intaresc epiteliile respiratorii, ajutandu-le sa-si exercite rolul de bariera in fata microorganismelor infectioase.  

De asemenea, este benefic in perioadele de suprasolicitare fizica si efort intelectual, anxietate, nevroza, in convalescenta dupa boli infectioase, raceli, febra; in diferite forme de avitaminoza; pentru stimularea poftei de mancare si cresterea rezistentei organismului.

Prin continutul lor de proteine vegetale si vitamine macesele intaresc imunitatea si confera rezistenta in fata infectiilor, fiind utile si copiilor care au un sistem imunitar sensibil.
Extract de morcovi

Morcovii sunt benefici in caz de anemie simpla, cand corpul sufera o scadere a nivelului de hemoglobina din celulele rosii. Morcovii au proprietatea de a stimula producerea de hemoglobina.

Contin luteina, un atioxidant capabil sa protejeze retina si sa incetineasca degenerescenta maculara.

Avand un continut bogat de vitamine (A, C, E) si saruri minerale (fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, sodiu), morcovul este utilizat in tratamentul dermatitelor, eczmelor, psoriazisului, ridurilor si a pielii uscate si revitalizeaza principalele tesuturi ale pielii. S-a demonstrat si efectul benefic al morcovului asupra circulatiei sangvine si suportul in tensiunea musculara.

Se considera la fel de util si pentru tratarea hipertensiunii arteriale si a neurasteniei.

VITEMIX - SIROP MULTIVITAMINE DIN PLANTE


Ingrediente active pentru o lingura (15ml)    

Notificare: SNPMAPS AA9887/2016
Denumire     Cantitate     %VNR
Vitamina B1     0,86 mg     78
Vitamina B2     1,2 mg     85
Vitamina B3     13,05 mg     81
Vitamina B5     6 mg     100
Vitamina B6     1,22 mg     87
Acid folic     150 mcg     75
Vitamina B12     1,43 mcg     57
Vitamina C     45 mg     56
Vitamina D3     7,5 mcg     150
Vitamina E     6,7mg     31
Beta-caroten     250 mcg     31
Extract din fructe de Maces     7,5 mg     **
Extract de morcov     7,5 mg     **
Extract din germeni de Grau     75 mg     **

Mod de utilizare: o lingura = 15 ml inainte de masa. Se poate consuma ca atare sau diluat, in apa sau suc de fructe. A se agita inainte de utilizare.
Dupa deschidere, a se pastra, la frigider si a se consuma in maximum 30 de zile.

Ingrediente: fructoza, apa demineralizata, suc concentrat de mere (Malus domestica), extract hidroglicerinic 2:1 din germeni de Grau (Triticum aestivum), Vitamina C/acid ascorbic; acidifiant: acid lactic, conservant: sorbat de potasiu, Vitamina E/DL-alfa acetat tocoferil, Vitamina B3/nicotinamida, extract uscat 5:1 din radacina de Morcov (Daucus carota)*, extract uscat 15-20:1 din fructe de Maces (Rosa canina)*, Vitamina B5/pantotenat de calciu, beta-caroten, Vitamina B6/clorohidrat de piridoxina, Vitamina B2/riboflavina, Vitamina B1/clorhidrat de tiamina, Vitamina D3 (colecalciferol), Vitamina B12/cianocobalamina. (*in baza de maltodextrina).
Produsul este un supliment alimentar. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata. sanatos. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de expunerea la soare sau la surse de caldura. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Producator: VITAKING KFT, Veszprem, Allvany utca 10. UNGARIA.

Distribuitor: SC. VITAMINKING SRL

Continut: 200ml

Nu exista comentarii referitoare la acest produs.



Alte produse naturiste de la VITAKING

VITAKING

Clientii care au cumparat acest produs au mai achizitionat


Formular contact
Urmarire colet
un serviciu LivrariOnline.ro
Recomandari
produse Solaray
produse Natures Way
produse Jarrow Formulas
Organika Health Products
CaliVita International
Now Foods
Vitaking